C.P. OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Inici: miércoles, 17 de marzo de 2021

Ho sentim, aquest curs va finalitzar: jueves, 24 de junio de 2021
Ho sentim, aquest curs va finalitzar: jueves, 24 de junio de 2021

Nom


C.P. OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Descripció


Competència general: Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes. Entorn professional: Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia. Sectors productius: Sectors productius: Aquesta qualificació se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i servei d’aliments i begudes, com seria el sector d’hostaleria i, en el seu marc, els subsectors d’hoteleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva).

Data d'Inici i Finalització


17/03/2021 a 24/06/2021

Duració


330 hores presencials

Modalitat


Presencial

Destinataris


DESOCUPATS

Objectiu


Competència general: Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes. Entorn professional: Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia. Sectors productius: Sectors productius: Aquesta qualificació se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i servei d’aliments i begudes, com seria el sector d’hostaleria i, en el seu marc, els subsectors d’hoteleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva).

Contingut


  • Ocupacions o llocs de treball relacionats: Ajudant de cambrer. Ajudant de bar. Ajudant d’economat. Auxiliar de col·lectivitats. Empleat de petit establiment de restauració.

  • Amb pràctiques de perfeccionament a l’empresa

  • HORARI: de dilluns a divendres de 15.00 h a 20.00 h

    INFORMACIÓ O INSCRIPCIONS:

    AULA 2000, C/ Cristòfol Despuig, 42, Tortosa

    Tel. 977 44 90 12 / 640 539 875

    www. aula2000.cat / aula2000@aula2000.cat

Organitza


CENTRE D'ENSENYAMENT AULA 2000 GENERALITAT DE CATALUNYA SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA UNIÓ EUROPEA FONS SOCIAL EUROPEU MINISTERI D'OCUPACIÓ I SEGURETAT SOCIAL

Comparteix aquest Curs


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.