Cursos de Formació

Oferta de Cursos de Formació de Dispositiu d'inserció sociolaboral

Nom Família Àrea Inici Fi Duració
CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT NIVELL 2 DE PASTISSERIA I CONFITERIA / FLECA I BRIOIXERIA
18/01/2021 05/07/2021 300 hores presencials Veure curs
CURS CERTIFICAT PROFESSIONALITAT NIVELL I DE BAR I RESTAURACIÓ
- Orientació i assessorament individualitzat, orientació professional i formativa en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca de feina segons el perill competencial de cada participant, tot emprant la metodologia Empleo. - Formació professionalitzadora en un Certificat Professional de Nivell I i en Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar, amb Pràctiques en empresa reals. - Conèixer el teixit empresarial del territori a través d’una prospecció i visites a empreses i entitat relacionades amb el sector, per tal de garantir una orientació laboral ajustada a les possibilitats d’inserció de les persones participants
13/01/2021 26/04/2021 310 hores presencials Veure curs
CURS CERTIFICAT PROFESSIONALITAT NIVELL I DE COMERÇ
Objectius Principals: - Orientació i assessorament individualitzat, orientació professional i formativa en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca de feina segons el perill competencial de cada participant, tot emprant la metodologia Empleo. - Formació professionalitzadora en un Certificat Professional de Nivell I i en Activitats Auxiliars de Comerç, amb pràctiques en empresa reals. - Conèixer el teixit empresarial del territori a través d’una prospecció i visites a empreses i entitat relacionades amb el sector, per tal de garantir una orientació laboral ajustada a les possibilitats d’inserció de les persones participants.
12/01/2021 23/04/2021 310 hores presenciles Veure curs
CURS CERTIFICAT PROFESSIONALITAT NIVELL 1 DE CUINA
- Orientació i assessorament individualitzat, orientació professional i formativa en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca de feina segons el perill competencial de cada participant, tot emprant la metodologia Empleo. - Formació professionalitzadora en un Certificat Professional de Nivell I i en Competències Bàsiques de Cuina, amb Pràctiques en empresa reals. - Conèixer el teixit empresarial del territori a través d’una prospecció i visites a empreses i entitat relacionades amb el sector, per tal de garantir una orientació laboral ajustada a les possibilitats d’inserció de les persones participants.
11/01/2021 30/04/2021 370 hores presencials Veure curs
Curs de Certificació Professional: FMEC0110 _CEN Soldadura amb Elèctrode i Revestit i TIG
Soldar per arc elèctric amb elèctrodes revestits, i soldar per arc sota gas protector amb elèctrode no consumible (TIG), d'acord amb especificacions de procediments de soldadura (WPS), segons uns criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient.
Fabricació Mecànica SOLDADURA AMB ELECTRODE I REVESTIT I TIG 19/10/2020 12/04/2021 640 horas presencials Veure curs
Curs de Certificació Professional: SSCS0208 - Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials
Adquirir un certificat de professionalitat que capaciti per a treballar amb persones dependents en institucions geriàtriques. La inserció laboral de joves i treballadors desocupats en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.
Serveis socioculturals i a la comunitat ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA PER A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS 05/10/2020 16/03/2021 470 horas presenciales Veure curs