CURS "COM APLICAR L'INTERNET DE LES COSES A LA TEVA EMPRESA"

Inicio: lunes, 16 de diciembre de 2019

Volver a Cursos

Nom


CURS "COM APLICAR L'INTERNET DE LES COSES A LA TEVA EMPRESA"

Codi


Objectiu


Oferir una visió general sobre l’Internet de les coses que ha agafat molta força especialment arrel de la Indústria 4.0. A més, també es mostraran diferents models de negoci desenvolupats a partir de les tecnologies IoT per tal que les persones participants coneguin algunes de les diferents solucions IoT que poden ajudar a una empresa a ser més rendible i efectiva.

Data d'Inici i Finalització


De 16/12/2019 a 16/12/2019

Duració


4 hores presencials

Organitza


Aules de Formació de la Diputació de Tarragona (C/ Carles Riba, 6 bxs. Vall de l’Arrabassada, Tarragona)

Contingut


Segur que a diari utilitzes l’Internet de les coses (IoT) gairebé sense adonar-te’n. El teu mòbil t’avisa quan hi ha trànsit a la teva zona? Tens una aplicació que mesura les passes que fas cada dia? Controles l’estoc del teu negoci mitjançant etiquetes?

A més d’automatitzar molts dels processos que fins ara fèiem manualment, l’IoT permet avançar-se als esdeveniments a través de les dades que s’obtenen en temps real dels objectes connectats.

El fet de disposar de dades en temps real sobre les variables del negoci, del procés i del producte, facilita la presa de decisions. A més, és possible identificar possibles fallides abans que es produeixin, i per tant implementar sistemes de manteniment predictiu. Fet que es tradueix en una reducció dels costos.

Vols saber totes les possibilitats que ofereix el món dels objectes interconnectats? Durant el curs aprendràs com pot ajudar el IoT al teu negoci. No et quedis enrere i apunta’t a la revolució digital!

Ja podeu fer la vostra inscripció gratuïta a aquest curs formatiu en aquest en enllaç: https://www.dipta.cat/empren/capacitant/apuntat