CURS CERTIFICAT PROFESSIONALITAT NIVELL 1 DE CUINA

Inicio: lunes, 11 de enero de 2021

Volver a Cursos

Nom


CURS CERTIFICAT PROFESSIONALITAT NIVELL 1 DE CUINA

Codi


Objectiu


- Orientació i assessorament individualitzat, orientació professional i formativa en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca de feina segons el perill competencial de cada participant, tot emprant la metodologia Empleo. - Formació professionalitzadora en un Certificat Professional de Nivell I i en Competències Bàsiques de Cuina, amb Pràctiques en empresa reals. - Conèixer el teixit empresarial del territori a través d’una prospecció i visites a empreses i entitat relacionades amb el sector, per tal de garantir una orientació laboral ajustada a les possibilitats d’inserció de les persones participants.

Data d'Inici i Finalització


De 11/01/2021 a 30/04/2021

Duració


370 hores presencials

Organitza


Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball Migracions i Seguretat Social Europeu, en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Contingut


PROGRAMA SINGULARS MONTSIÀ 2020

Formació Professional en Hosteleria i Serveis: Certificat de Professionalitat Nivell I de Cuina

Punts d’execució: Escola Pons i Fundació Diagrama

Teoria: 270 hores
Formació complementària: 20 hores
Pràctiques : 80 hores

Les persones que estiguin interessades poden fer arribar la seva documentació al següent correu: singularsmontsia@diagrama.org o també podeu contactar vía telefònica: 683 27 20 53